Index över artikelserie 10, Redaktionellt

Så här presenteras denna artikelserie (nr:10) för sökmotorernaI denna artikelserie beskrivs vardagen på redaktionen för websidan www.dano.se! Här kan du få en inblick i arbetet och även ett och annat personpoträtt av personalen. Vardagsjournalistik när den är som bäst med andra ord.

De här artiklarna ingår i serien. Här kan du ta del av eventuell sammanfattande text för respektive artikel. Det är förövrigt den text som presenteras för sökmotorer som sammanfattande text för respektiv sida

Följande artiklar finns i serie: 10
Sida: 1: Arbetsmöten är jobbigaArbetsmöten kan vara jobbiga här på redaktionen för www.dano.se, inte minst när konflikter uppstår. Vi skall ha högt i tak sa jag, men ack vad jag bedrog mig. Jag är inte född diplomat...
Sida: 2: Berthold, Allas allt i allo!Bli bekant med personalen som håller ww.dano.se igång. Idag får ni träff Berthold, Allas allt i allo! Du får reda på kopplingen mellan Berthold och hemmafronten i Norge, eller hjemmefronten som de säger i västerlandet.
Sida: 3: Ethel, vår mamma och älskarinnaEthel vår mamma och älskarinna, ännu ett porträtt av personal på www.dano.se Hon är smörjmedlet som får hjulen att snurra. Hon ger självuppoffringen ett ansikte. Hon är en drömkvinna som borde finnas i varje manns närhet!
Sida: 4: Ada och Adam på MallorcaHär är en kort rapport då jag och min redaktionssekreterare var på Mallorca. Vi träffade det förtjusande paret Ada och Adam som vi blev riktigt goda vänner med.
Sida: 5: PersonalfestI vårt poträtt av personalen här på www.dano.se har turen kommit till Ulla-Karin. Hon är en pigg och trevlig flicka. Tack vare henne har vi på redaktion fått många och oförglömliga minnen. Hon ser till att vi det blir kul personalfester!
Sida: 6: SommarflickorMed en viss uppslupen stolthet får vi på www.dano.se presentera lösningen på ett dilemma som kan uppstå då man vill publicera vissa bilder, men där skälen till dessa kan vara tveksamma. Som djupt grävande journalist får man inte vara dum.
Sida: 7: Med vidöppna armar uppskattar vi Sabina's båda förmågorEn doldis presenteras med hennes båda förmågor. Öppna misstankar fanns att hon tack vare Berthold brukade dyka upp på månadsmötena.