Index över artikelserie 9, Noveller

Så här presenteras denna artikelserie (nr:9) för sökmotorernaDå och då skriver jag en och annan novell. Här är mina samlade noveller som är publicerade på www.dano.se

De här artiklarna ingår i serien. Här kan du ta del av eventuell sammanfattande text för respektive artikel. Det är förövrigt den text som presenteras för sökmotorer som sammanfattande text för respektiv sida

Följande artiklar finns i serie: 9
Sida: 1: KommandoranDet finns alltid en kommandora. I alla sammanhang. På jobbet,i föreningen, i församlingen och inte minst i partiet. Denna framställning är en liten analys över detta fenomen
Sida: 2: Vem såg vad och när?Tre obetydliga män satt en gång på en pub. Ja, så börjar denna historia. Ni får själva läsa hur det slutar...
Sida: 3: Jag skall räta ut frågetecknen!Tagen er i akt för personer som säger: Jag skall räta ut frågetecknen!
Sida: 4: Jag är emot kvinnliga prästerHoppas att följande novell kan ge svaret på varför just jag råkar vara kvinnoprästmotståndare.
Sida: 5: Visst är ni sjuk!Den enda sanna glädjen är den osminkade skadeglädjen. Och råden från hälsoprofeterna är många och irreterande. Får man ha julgran?
Sida: 6: Vid försvinnandet var han iklädd rutig slips och loofers.Det är större sannolikhhet att råka ut för en flygolycka än att bli gift för en 40-årig ensamstående kvinna med två barn.
Sida: 7: Värnplikt i Sveriges riksdagVarför skall jag lida för att jag har gjort lumpen. Om 20 år kommer ungdomen inte veta vad lumpen är för något. Hur kul är det?
Sida: 8: En gång ja seglar i hamnAldrig har så få, haft så många, att tacka för så lite! För er som är lite bevandrade vet genast att det handlar om flyg och flygning.
Sida: 9: Jasså du har vaknat till nu!Plötsligt kommer det in en kvinna i vita kläder och säger: 'Jasså du har vaknat till nu!'. Vidare säger hon: 'Och hur känns det?'.
Sida: 10: En liten tid, vi leva här!Fast ytan kan båda vara välpolerad och fin. På insidan däremot är det alltid det samma.